Ledelsessparring

Vil du være en stærk og attraktiv leder, som kan kommunikere hensigtsmæssig og respektfuld?

Find balancen i din rolle som leder, og få succes med vigtige og afgørende forandringsprojekter, når du får indsigt i dig selv.

Du er leder på ethvert niveau og er alene eller meget alene i din rolle på din arbejdsplads. Du har ansvar for medarbejdere i en dynamisk verden og i konstante forandringsprocesser. Du mangler indsigt i adfærdstyper og hvordan du interagerer med forskellighederne.

Hvorfor ledelsessparring?

Som leder på ethvert niveau og med ansvar for noget så vigtigt som andre mennesker, har du behov for sparring fordi du savner:

  • opbakning til din rolle som leder
  • forklaring på dine tanker
  • støtte til at udvikle dig
  • afklaring til din rolle som leder

Hvilket udbytte får du?

Du vil blive en stærk og attraktiv leder og opleve gennemgribende forandringer i kontakten med dine medarbejdere. Dette vil smitte af på din generelle kontakt med andre mennesker. Jeg vil udfordre dine spørgsmål, så dine svar giver bedre mening og kan ses i et andet perspektiv og du vil få:

  • indsigt i dig selv og dermed dine medarbejdere
  • selvstøtte til at tage de svære samtaler
  • viden om de menneskelige grundfølelser
  • sat ord på det, du ikke selv kan sætte ord på
  • opmærksomhed på din egen modstand

 

Dine dilemmaer

Dit erhvervsliv fylder til tider alt for meget og du går på kompromis med værdierne i dit privatliv. Du har ikke tid til din rolle som bedsteforældre til dit eneste barnebarn, dine hunde er alt for meget alene hjemme, haven som du nyder blomstrer med ukrudt i stedet for smukke blomster, dine lange gåture går op i hat og briller, dine bøger ligger på natbordet og bliver støvede. Samtidig svigter du din ægtefælle, dine børn og dine søskende.

Du tænker måske anderledes end de andre ledere på din arbejdsplads og oplever dig nogle gange forkert, fordi du er omsorgsfuld, empatisk og skaber nærhed med dine medarbejdere.

Du er måske optaget af at samfundet er ved at ændre sig, FN’s verdensmål samt miljø og bæredygtighed og ville gerne fordybe dig noget mere i det. Dette passerer sikkert forbi dig, ligesom dine private værdier, fordi dit job som erhvervsleder stjæler tiden.

Målgruppe

Ledere på ethvert niveau, eksempelvis: Topledere, Mellemledere, Teamledere, Projektledere.

Hvad er en terapeut?

Ordet 'terapi' kommer af det græske ord 'Therapeuin', som betyder støtte og hjælp til balance og derved 'vise vejen'. Terapi betyder altså at støtte den naturlige proces hen mod balance i vores liv, sind, tilstand i forhold til os selv, vores partner, forældre, børn, kolleger etc.Hvad kan en psykoterapeut?

Læs mere på siden Kognitiv terapi her

Image
Kontakt mig

Du kan hurtigt og enkelt komme i kontakt med mig, ved at udfylde nedenstående felter.