Individuel terapi (teenagere)

Vil du nyde din ungdom og den periode, som danner grundstenen for dit voksne liv?

Få det bedste udbytte af dine teenageår og nyd tiden sammen med vennerne og til fritidsaktiviteter.

Du er folkeskoleelev eller studerende på en videregående uddannelse og kan ikke helt finde din plads i sociale grupper. Du bor på to forskellige adresser, fordi dine forældre er skilt og tilpasser dig familiernes forskellige vilkår og systemer.

Hvorfor individuel terapi?

Som folkeskoleelev eller studerende har du sikkert behov for individuel terapi for at få klarhed over:

  • dit liv lige nu
  • dine reaktioner
  • at du er rigtig, præcis som du er
  • din søskenderolle hos dine familier

Hvilket udbytte får du?

Som professionel vil jeg støtte dig til at få indsigt i dig selv, for at du kan være teenager som med nysgerrighed, glæde og optimisme kan nyde livet og du vil få:

  • indsigt i dig selv og dine behov
  • mere mod til at sætte grænser og stille krav
  • viden om at du er helt rigtig, præcis som du er
  • sat ord på det, du ikke selv kan sætte ord på

 

Dine dilemmaer

Du er presset af lange skoledage og fritidsaktiviteter og vil gerne bruge mere tid på, at finde dine værdier. Som søskende til måske flere hel- og halvsøskende, er du stresset og har svært ved at finde din plads, samtidig med at du er forpligtet til at vise glæde og taknemmelighved over at være en del af familierne.

Du oplever dig anderledes end de populære i skolen og at du har svært ved at blive prioritetet og valgt til i sociale grupper. Det gør dig usikker og ked af det.

Du oplever et stort pres fra skolen omkring at vælge den helt rigtige uddannelses- og erhvervsretning, hvilket du slet ikke er klar til at afklare.

Du er måske optaget af politik og samfund, kønsidentitet, rummelighed overfor forskelligheder og kulturer og kan godt ønske dig, at flere voksne er det. Udviklingen omkring miljø og bæredygtighed, som indebærer vegansk eller vegetarisk livsstil, optager dig og du oplever at være til besvær omkring dette hos dine omgivelser.

Målgruppe

Unge mennesker i aldergruppen 15-19 år.

Hvem kan kalde sig psykoterapeut?

En psykoterapeut er, som navnet siger, en terapeut der arbejder med det psykologiske. Titlen psykoterapeut er ikke en beskyttet titel og derfor kan enhver person i princippet kalde sig psykoterapeut.
Det er er derfor vigtigt, at du sammen med med din ressourceperson (mor, far, værge, lærer) undersøger, at psykoterapeuten som munimum følger de faglige krav og etiske regler hos Dansk Psykoterapeutforening. Læs mere her

Hvornår må man kalde sig psykoterapeut?

Læs mere på siden Gestaltterapi her
Image
Kontakt mig

Du kan hurtigt og enkelt komme i kontakt med mig, ved at udfylde nedenstående felter.